masszazs_globe_medical
masszazs_globe_medical

Lazuljon el és élvezze a svédmasszázs nyújtotta előnyöket.

A svédmasszázs az egyik legnépszerűbb masszázs fajta, amelynek célja az izmok ellazítása és a stressz csökkentése. A masszázs során különböző technikákat alkalmazunk, beleértve a gyúrást, hosszanti nyomást, mély és körkörös mozdulatokat, valamint a passzív ízületi mozgásokat. Ezek a mozdulatsorok fokozzák az izmok rugalmasságát, segítik az érzelmi és fizikai stressz csökkentését, enyhítik a hátfájást és a krónikus fájdalmakat.

Egyedülálló élmény lávaköves masszázzsal

Vendégeink számára számos lehetőséget kínálunk, hogy megtapasztalhassák a svédmasszázs előnyeit. Kétfajta lávaköves masszázsunkkal igazán egyedülálló élményben lehet részük. A lávakövek a masszázs során finoman stimulálják a véráramlást, ellazítják a testet és az elmét, valamint segítik az idegrendszer kiegyensúlyozását. Az arc- és talpmasszázsunk különösen hatékony stresszoldó technika, amely nemcsak az izmokat, hanem az idegeket is ellazítja.

Többféle időtartam

Többféle időtartamot kínálunk, hogy minden vendégünk megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget. Az egész testes masszázs mellett különféle testrészekre is lebontott masszázst is kínálunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, amely tökéletesen illeszkedik az igényeikhez.

Nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb masszázst. Látogasson el hozzánk, és élvezze a svédmasszázs jótékony hatásait, hogy feltöltődjön és újult erővel induljon tovább az élet kihívásaival szemben. Várjuk szeretettel!

Globe Medical Masszázs

Masszázs_Magyar_Új-min-min

  Masszázs


  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot (kötelező)

  Hol találom a rendelőket?

  • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
  • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

  Milyen formában kérhetek időpontot?

  Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

  Mikor vannak nyitva?

  Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.