Szolgáltatások

Szolgáltatások

nogyogyaszat-globe-medical-balatonkenese-veszprem-fured-siofok

Nőgyógyászat

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat, illetve a korszerű, aktuális alapelveken nyugvó várandósgondozás a női egészségkultúra alapvető része. Korszerűen felszerelt rendelőnkben a legmodernebb technikai háttérrel, kulturált környezetben várjuk a vizsgálatra jelentkező hölgyeket. Napjaink orvosi ellátásában egyre inkább a megelőzésre helyeződik a hangsúly.

prena-test-cimlap

PrenaTest

A PrenaTest® az első olyan magzati non-invazív genetikai vizsgálat, amely a legmagasabb nemzetközi akkreditációval, IVD CE minőségi bizonyítvánnyal rendelkező technológia alkalmazásával, magyarországi laboratóriumban kerül előállításra. A PrenaTest® kockázatmentesen, a magzatot nem veszélyeztetve, anyai vérvétellel, az invazív módszerrel végzett vizsgálatokkal azonos hatékonysággal képes kimutatni a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességet.

Urologia_Globe_Medical_Balatonkenese_Veszprém_Siófok_Várpalita_Balatonfüred-1024x768

Urológia

Urológiai szűrővizsgálatok két lényeges férfi betegség felderítésére irányulnak, fiatal korban a hererák, idősebbeknél a prosztatarák felderítésére. Nőknél a szűrés a gyakori gyulladásos betegségek felfedezésére irányul. Szűrő vizsgálatok a megfelelő korban minden panaszmentes betegnél indokoltak. A szűrés fizikális: (prosztata) tapintás, ultrahang, vizelet és vérvizsgálatból áll, ez utóbbi a szérum PSA szint mérését jelenti.

Borgyogyaszat-Globe-Medical-Balatonkenese-Veszprém-Várpalota-Siófok-Balatonfüred-1024x768

Bőrgyógyászat

Napjainkban a korábbi évtizedekben elhanyagolt bőrbetegségek a betegtársadalom figyelmének középpontjába kerültek. A legnagyobb méretű szervünk- a bőrünk- ugyanis első vonalban hárítja azokat a szaporodó kémiai, biológiai és sugaras támadásokat melyekkel szembe kell szállnunk.

plasztikai-sebészet-Balatonkenese-Veszprém

Plasztikai sebészet

Olyan világot élünk, ahol a külsőségek nagyon is számítanak, s mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. „A Facebook, az Instagram, a hazai és nemzetközi úgynevezett influencerek megjelenése által mint például a  Kardashian család egy újfajta nézőpont alakult ki a plasztikai sebészetről, divattá vált.

sminktetovalas-1

Sminktetoválás

Az arcodhoz, vonásaidhoz, stílusodhoz legjobban illő, mindennapi viseletre alkalmas, természetes hatású sminktetoválás elkészítése, ami a kiemeli az előnyös tulajdonságokat, és ellensúlyoz esetleges szabálytalanságokat.

Ortopédia-Globe-medical-Balatonkenese-Veszprém-Várpalota-Siófok-Balatonfüred-10224x768

Ortopédia

Az ortopédia a mozgásszervi betegségekkel foglalkozik. Így a gerinc, felső,- és alsóvégtagok ízületi, izom, ín esetlegesen a perifériás idegek veleszületett és szerzett elváltozásaival. Tevékenységünk során igyekszünk felderíteni a mozgásszervi panaszok okát (diagnosztika), valamint betegeinkkel megbeszélve közösen kialakítani a lehetséges kezelések közül a legeredményesebbet (terápia).

Hospital room and medical technology concept.

Laboratóriumi szolgáltatások

Állapotfelmérésre, éves, rendszeres szűrésre, sportorvosi vizsgálathoz, különböző betegségek, pl. pajzsmirigybetegség, anyagcsere rendellenességek, vérszegénység, fertőzés, gyulladás vagy azok esetleges felmerülése esetén, gyógyszerek szedése mellett szükségünk lehet laboratóriumi paraméterek meghatározására.

Kardiológia-Globe-Medical-Balatonkenese-Veszprém-Várpalota-Siógok-Balatonfüred-1024x768

Kardiológia

A vizsgálatok legtöbbször a megelőzést szolgálják, magyarán az Ön szív és érrendszerének a felmérését. Ha ugyanis ismerté válik a még jelentős panaszokat nem okozó elváltozás, életmód változtatással, gyógyszereléssel a nagyobb baj elkerülhető. A vizsgálatok teljesen fájdalommentesek, az adatok rögzítésre kerülnek, igy a későbbi változások jól követhetők. Kötelező elemei, fizikális vizsgálat, különös tekintettel a szív és tüdő meghallgatására.

ultrahang-diagnosztika

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahang egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, urológiai, nőgyógyászati, endokrinológiai, ízületi és érproblémák, elváltozások diagnosztizálhatók.

Globemedical_masszazs

Masszázs

A svédmasszázs, vagy ahogy a hétköznapokban emlegetik a klasszikus masszázs az egyik leggyakrabban alkalmazott masszázsfajta. Célja a relaxáció támogatása az izmok feszültségének megszüntetésével.