Szolgáltatások

szuleszet-nogyogyaszat-balatonkenese-2

Nőgyógyászat

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat, illetve a korszerű, aktuális alapelveken nyugvó várandósgondozás a női egészségkultúra alapvető része. Korszerűen felszerelt rendelőnkben a legmodernebb technikai háttérrel, kulturált környezetben várjuk a vizsgálatra jelentkező hölgyeket. Napjaink orvosi ellátásában egyre inkább a megelőzésre helyeződik a hangsúly.

Closeup young sick woman with hands holding pressing her crotch lower abdomen. Medical or gynecological problems, healthcare concept

Urológia

Urológiai szűrővizsgálatok két lényeges férfi betegség felderítésére irányulnak, fiatal korban a hererák, idősebbeknél a prosztatarák felderítésére. Nőknél a szűrés a gyakori gyulladásos betegségek felfedezésére irányul. Szűrő vizsgálatok a megfelelő korban minden panaszmentes betegnél indokoltak. A szűrés fizikális: (prosztata) tapintás, ultrahang, vizelet és vérvizsgálatból áll, ez utóbbi a szérum PSA szint mérését jelenti.

borgyogyaszat-dermatology-Balatonkenese-Veszpréme

Bőrgyógyászat

Napjainkban a korábbi évtizedekben elhanyagolt bőrbetegségek a betegtársadalom figyelmének középpontjába kerültek. A legnagyobb méretű szervünk- a bőrünk- ugyanis első vonalban hárítja azokat a szaporodó kémiai, biológiai és sugaras támadásokat melyekkel szembe kell szállnunk.

plasztikai-sebészet-Balatonkenese-Veszprém

Plasztikai sebészet

Olyan világot élünk, ahol a külsőségek nagyon is számítanak, s mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. „A Facebook, az Instagram, a hazai és nemzetközi úgynevezett influencerek megjelenése által mint például a  Kardashian család egy újfajta nézőpont alakult ki a plasztikai sebészetről, divattá vált.

kardiologia-cardiology-Balatonkenese-Veszprém

Kardiológia

A vizsgálatok legtöbbször a megelőzést szolgálják, magyarán az Ön szív és érrendszerének a felmérését. Ha ugyanis ismerté válik a még jelentős panaszokat nem okozó elváltozás, életmód változtatással, gyógyszereléssel a nagyobb baj elkerülhető. A vizsgálatok teljesen fájdalommentesek, az adatok rögzítésre kerülnek, igy a későbbi változások jól követhetők. Kötelező elemei, fizikális vizsgálat, különös tekintettel a szív és tüdő meghallgatására.

ultrahang-diagnosztika-1024x768

Ultrahang diagnosztika

Állapotfelmérésre, éves, rendszeres szűrésre, sportorvosi vizsgálathoz, különböző betegségek, Ultrahang vizsgálatokat a nagy tapasztalattal rendelkező radiológus szakorvosunk, Dr. Karácsonyi Botod végzi magánrendelőnkben egy modern, vadonatúj  Samsung Medison HS50 Color / Power / Pulzus Doppler készülékkel.

lézeres-kezelések1024x768

Orvosi lézer kezelések

A sebészeti és kozmetológiai lézer kezelések során az alkalmazott lézer speciális hullámhosszúságú fénye a megcélzott szöveti tartományban elnyelődik, azt magas hőmérsékletre melegíti, miközben a környező szöveti állományt nem, vagy csak minimális mértékben melegíti fel. Ez a jelenség a szelektív fototermolízis.

ortopedia-ortopedy-veszprém-balatonkenese-megye

Ortopédia

Az ortopédia a mozgásszervi betegségekkel foglalkozik. Így a gerinc, felső,- és alsóvégtagok ízületi, izom, ín esetlegesen a perifériás idegek veleszületett és szerzett elváltozásaival. Tevékenységünk során igyekszünk felderíteni a mozgásszervi panaszok okát (diagnosztika), valamint betegeinkkel megbeszélve közösen kialakítani a lehetséges kezelések közül a legeredményesebbet (terápia).

Hospital room and medical technology concept.

Laboratóriumi szolgáltatások

Állapotfelmérésre, éves, rendszeres szűrésre, sportorvosi vizsgálathoz, különböző betegségek, pl. pajzsmirigybetegség, anyagcsere rendellenességek, vérszegénység, fertőzés, gyulladás vagy azok esetleges felmerülése esetén, gyógyszerek szedése mellett szükségünk lehet laboratóriumi paraméterek meghatározására.