plasztikai-sebészet-szépség-klinika-Balatonkenese-Veszprém
plasztikai-sebészet-szépség-klinika-Balatonkenese-Veszprém

Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

Természetesség, fiatalosság, önbizalom – ezek vezérlik plasztikai sebészünk, Dr. Cséplő Krisztina munkásságát. Olyan világot élünk, ahol a külsőségek számítanak, így mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. Sokan szeretnének friss, fiatalos arcbőrt. Ma már az igényes megjelenés része, ha ilyen szinten foglalkozunk az arcesztétikával. A célunk a természetesség megőrzése mellett a lehető legjobbat  kihozni, az Ön maximális elégedettsége mellett!

Mit kell tudni előzetesen a kezelésekről?

Első alkalommal a vizsgálatot követően egy konzultáció keretén belül részletes információt adunk, mi az ami az Ön igényének megfelelő személyre szabott kezelési tanácsadást jelent .

Milyen szolgáltatásokat garantálják szépségét, egészségét?

 • Botox kezelések:
  Arcesztétika, fiatalítás: a legtöbbször problémát okozó homlokon levő mély barázdákat, a szem körüli szarkalábakat és a két szemöldök közti, úgynevezett mérges ráncokat kiválóan eltünteti a Botox-os kezelés.
 • Hialuronsavas ránctalanítás:
  Idősebb korban megjelenő szem alatti karikák, az orr és az ajak körüli mély ráncok, valamint az arc alsó részén a bőr lógása sok embert zavar. Ezeken a problémákon többek között hialuronsavas feltöltéssel segíthetünk.
 • Hialuronsavas ajakfeltöltés:
  Ha természetesen telt, vonzó ajkakra vágyik, akkor ezzel a megoldással garantáltan elégedett lesz. A hialuronsav mennyiségét szakmai és esztétikai irányelvek alapján határozza meg a konzultáció során a plasztikai sebészünk.
 • Növedékek sebészeti eltávolítása:
  Sok esetben nem csak esztétikai problémát okoznak, de veszélyes elváltozások is kialakulhatnak bizonyos bőrnövedékekből. Ezért érdemes ezeket évente ellenőrizni és szükség esetén eltávolítani. Anyajegyek, ateróma, lipóma és egyéb elváltozások.
 • Izzadás elleni kezelések:
  A fokozott izzadás sok embernek okoz kellemetlenséget. Ennek megszüntetésére is kiválóan alkalmas bizonyos területek Botox kezelése. Hónalj, tenyér és talp kezelésére is van lehetőség.

   

 • Mélyhidratáló, vitalizáló arcbőr kezelés hialuronsav injekcióval:
  Ismerje meg a Theosyal család mélyhidratáló kezelését, melynek célja, hogy a rugalmasságát, hidratáltságát és simaságát vesztett bőr visszanyerje korábbi minőségét! Természetes, fiatalos arc néhány percen belül az egyik legbiztonságosabb anyaggal – 3 alkalmas kezelés ajánlott, havonta egyszer.
 • Esztétikai konzultáció, kezelési terv
  Felmérjük az Ön igényeit, mi az, ami Önt legjobban zavarja, majd előkészítjük azt az egy vagy többlépcsős kezelési formát, ami Önnél a legjobb eredményt nyújtja. A beavatkozásokról általánosságban elmondható, hogy időtartamuk rövidnem jár a munkából való kieséssel, helyi érzéstelenítésben történik nagyon vékony tű segítségével, így csak minimális a fájdalom és utána kötést sem igényel. Amennyiben fogászati kezeléssel szükséges kiegészíteni az arcesztétikát, hosszabb kezelési időre is szükség lehet, de erről előzetesen tájékoztatjuk.
 • Szemhéj plasztika
 • A szemhéj plasztika olyan beavatkozás, amelynek célja a szemhéjak megjelenésének javítása és esetleges korrekciója. Ez a sebészeti eljárás lehetőséget nyújt a megereszkedett vagy puffadt szemhéjak kezelésére, valamint a szemkörnyéki ráncok és redők simítására.

 

 

FONTOS TUDNIA!
Elegáns magánrendelőinkben kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozunk, mely garantálja az elégedettséget.
Kezeléseink vonzó árairól szívesen adunk tájékoztatást telefonon vagy írásban.

Ne késlekedjen, hívjon most! Kedves és készséges kollégáink fogják felvenni a telefont, és ők fognak időpontot adni Önnek vizsgálatra, kezelésre.
Bejelentkezés a +36 20 942 34 55,
telefonszámon, vagy az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.
Amennyiben árakat szeretne kérjük írja meg melyik kezelés iránt érdeklődik!

  Plasztikai sebészet


  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot (kötelező)

  Globe Medical Center Budapest Pest Megye börgyögyászat nemi beteg gondozásBőrgyógyászati magánrendelés Budapest szívében a Parlamenttel szemben, a Globe Medical Center Magánklinikán. A bőrgyógyászat vagy dermatológia az orvostudomány azon ága, amely a bőr megbetegedéseivel, azok tünet- és kóroktanával, illetve gyógykezeléseivel foglalkozik. Klinikai módszereiben több ponton érintkezik a szövettannal, a bakteriológiával, a virológiával, a mikológiával és a szerológiával, valamint az allergiás kórképek kezelése révén az allergológiával is. Hagyományosan a bőrgyógyászat tágabban értelmezett keretein belül kezelik a szexuális úton terjedő betegségekkel (sztb) foglalkozó venerológiát is, aminek magyarázata, hogy ezen betegségek első tünetei a bőrön, illetve a nyálkahártyákon figyelhetőek meg.

  Alapvető bőrbetegség-leírások, bőrgyógyászati eljárások és kezelések ismertek már az ókortól kezdve. Az első kifejezetten bőrgyógyászati könyvként számon tartott mű az itáliai Geronimo Mercurali 1572-ben írt, De morbis cutaneis című könyve.[1] Az orvostudomány  újkori specializálódásakor a belgyógyászat része volt, a 19. században különült el, és vált önálló orvosi és tudományággá.

  A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek. A bőrgyógyászati betegségek kezelésében mára az orvostudomány nagy eredményeket ért el. Olyan bőrbetegségek is gyógyíthatóvá váltak, melyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a betegek életét (pl.: pattanásos bőr, pikkelysömör, rosacea stb.).

  Milyen problémákkal érdemes felkeresnie bőrgyógyászati magánrendelésünket?

  A bőr a külvilág felé jól érzékelhető szervünk, ezért a bőrünkön kialakuló betegségek nagy része könnyen észrevehető és ez mindenképp orvoshoz irányít minket. Ezek lehetnek hevenyen kialakuló, sokszor szubjektív panasszal is kísért bőrbetegségek (pl. csípés, allergiás bőrbetegségek, mint az ekcéma, csalánkiütés, vagy fertőzések, bakteriális, gombás és vírus fertőzés), és lehetnek krónikus, évek óta fennálló bőrtünetek, mint pl. a pikkelysömör, ekcéma.

  A bőrbetegségek egy része (pl. a bőrdaganatok) hosszú ideig észrevétlenül maradhatnak, mert panaszt nem okoznak, és/vagy rejtett régiókban (hajlatokban, genitális régió, talp) helyezkednek el. Emiatt fontosnak tartjuk a rendszeres szűrővizsgálatot!

  Vannak bőrjelenségek, melyek nem tekinthetők valójában betegségnek. Ilyenek lehetnek a bőr jóindulatú növedékei (pl. a hajlatokban, nyakon megjelenő fibrómák), melyek elsősorban esztétikai problémát okoznak, vagy a lokalizáció miatt zavaróak, eltávolításukra kozmetológiai indokkal kerül sor.

  A bőr függeléke a haj. A hajhullás, hajciklus zavar hátterében legtöbb esetben belső kiváltó okok állnak, melynek kivizsgálása ezért nagyon fontos.

  Mi történik a bőrgyógyászati vizsgálat során?

  • Részletes anamnézis felvétel, ami a bőrtünet jellegétől függően a családi anamnézisre is kiterjedhet.
  • Fizikai vizsgálat, mely során a klinikumtól függően, nem csak az érintett régió kerül vizsgálatra, hanem esetenként az egész testfelszín is.Anyajegyvizsgálat esetén az egész testfelszín részletes vizsgálata egy speciális eszköz, a dermatoszkóp segítségével történik.
  • A bőrbetegségek egy részében sor kerülhet szövettani mintavételre, illetve további vizsgálatok (labor, belgyógyászat stb.) elvégzésére is.
  • Jóindulatú bőrdaganatok, vírusos szemölcsök eltávolítása elektrokauterrel, vagy folyékony nitrogénnel történik.
  • Terápia beállítása, megbeszélése.
  • Bizonyos bőrbetegségek esetében gondozásba vétel.
  • Egyéb speciális vizsgálatok:
   Videodermatoszkópos vizsgálat: Az anyajegyek számítógépes rögzítése.
   – Trichogram vizsgálat: hajhullás esetén, a hajciklus eltéréseiről ad információt.
   – Epicutan próba: a kontaktallergia/érzékenység igazolására